Εταιρία 2018-01-18T12:05:23+00:00

Εταιρία

Η φαρμακαποθήκη Κ.Ξυδιάς Α.Ε. είναι μία επιχείρηση με οικογενειακό χαρακτήρα η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της χονδρικής πώλησης φαρμάκων και παραφαρμάκων, από το 1983.

Ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Ξυδιά στην Αθήνα, με έδρα το κέντρο της Αθήνας, το οποίο της εξασφαλίζει το συγκριτικό πλεονέκτημα της γρήγορης, άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης των πελατών της.

Κύριος κορμός των δραστηριοτήτων της Κ.Ξυδιάς Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο άμεσος και ποιοτικός εφοδιασμός φαρμάκων, παραφαρμάκων και καλλυντικών σε φαρμακεία και φαρμακαποθήκες σε όλη την Ελλάδα. Η διακίνηση των προϊόντων πραγματοποιείται μέσα από ένα άρτια καταρτισμένο δίκτυο οργάνωσης και επικοινωνίας με απώτερο στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η φαρμακαποθήκη Κ.Ξυδιάς Α.Ε. είναι από τις πρώτες ελληνικές φαρμακαποθήκες που ήδη από το 1984 άρχισε να χτίζει την παρουσία της και εκτός Ελλάδας, δημιουργώντας και εξελίσσοντας σχέσεις με τους μεγαλύτερους οίκους πανευρωπαϊκά. Σήμερα, έχει δημιουργήσει σταθερές και πιστές σχέσεις με τους συνεργάτες της τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, σχέσεις οι οποίες διέπονται από εμπιστοσύνη, ασφάλεια, σεβασμό και αξιοπιστία.

Η Κ.Ξυδιάς Α.Ε. ένα από τα διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας.

Μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλείας και αφοσίωσης, η Κ.Ξυδιάς Α.Ε. είναι πλέον ένα από τα διαμάντια του Ελληνικού επιχειρείν. Βραβεύτηκε από τον κορυφαίο θεσμό της STAT BANK, Diamonds of the Greek economy 2013, ως μια από τις πιο υγιείς και κερδοφόρες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Της απονεμήθηκε ο τίτλος : “Most Admired Company 2013” σε μια πολυτελή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel. Τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσες άλλες επιχειρήσεις είναι τα εξαιρετικά οικονομικά της στοιχεία, η εξωστρέφεια της, η αφοσίωσή της στην ποιότητα και η αδιάκοπη προσπάθειά της για εξέλιξη.

Επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας

Φαρμακαποθήκη Κ.Ξυδιάς Α.Ε
Σολωμού 65, 104 32 ΑθήναΤΗΛ: +30 210 5242089 | ΦΑΞ: +30 210 5246347


Email: info@xydias.gr